GoVegan

Bakt potet med Go'Vegan Gyros

Prøv vår herlig krydrede Gyros som fyll i bakt potet. SÅ godt!

Poteter:

  • Sett først stekeovnen på 225 grader.
  • Vask og skrubb potetene. Prikk dem med en gaffel og tørk dem med et rent kopphåndkle.
  • Gni dem inn med litt olivenolje jevnt over og legg dem på en bakepapirkledt stekeplate eller i en ildfast form. Strø over litt salt.
  • Bak midt i ovnen på 225 grader 1 - 1,5 time. Baketid avhenger av størrelsen på potetene. Stikk en spiss kniv gjennom for å kjenne om de er gjennombakte, de skal være myke tvers igjennom.

Fyll:

  • Stek Go'Vegan Gyros i litt olje i en stekepanne til det er gjennomvarmt.
  • Finhakk persillen.

Kutt et kryss i de ferdigbakte potetene og klem på dem slik at potetkjøttet moses litt. Topp med en klatt plantemargarin, Go'Vegan Gyros og et dryss persille.

  • 0 porsjoner

Poteter:

  • 0
  • store bakepoteter
  • olivenolje
  • salt

Fyll:

  • 0
  • ss
  • plantemargarin
  • frisk bladpersille eller andre urter du liker

Relaterte produkter