Bakt potet med Go'Vegan Gyros
Prøv vår herlig krydrede Gyros som fyll i bakt potet. SÅ godt!
Poteter:
- Sett først stekeovnen på 225 grader.
- Vask og skrubb potetene. Prikk dem med en gaffel og tørk dem med et rent kopphåndkle.
- Gni dem inn med litt olivenolje jevnt over og legg dem på en bakepapirkledt stekeplate eller i en ildfast form. Strø over litt salt.
- Bak midt i ovnen på 225 grader 1 - 1,5 time. Baketid avhenger av størrelsen på potetene. Stikk en spiss kniv gjennom for å kjenne om de er gjennombakte, de skal være myke tvers igjennom.
Fyll:
- Stek Go'Vegan Gyros i litt olje i en stekepanne til det er gjennomvarmt.
- Finhakk persillen.
Kutt et kryss i de ferdigbakte potetene og klem på dem slik at potetkjøttet moses litt. Topp med en klatt plantemargarin, Go'Vegan Gyros og et dryss persille.
- 0 porsjoner
Poteter:
- 0
- store bakepoteter
- olivenolje
- salt