Bratwurst med grov potetmos og ruccolapesto
Pølsemiddag med mye smak i hver bit! PS: For ekstra god potetmos, har vi tilsatt en neve av vår Go'Vegan Revet ost(ealternativ).
Potetmos:
- Kutt potetene i biter og kok dem møre i usaltet vann. Tips: Behold skrellet på for en grovere mos.
- Hell av kokevannet, sett kjelen tilbake på plata og la potetene dampe fra seg mest mulig væske.
- Mos potetene kjapt med en ballongvisp eller potetmoser. Bland inn plantemargarin og spe med havredrikk til ønsket konsistens. Smak til med litt salt og pepper.
- Hakk vårløken og bland den inn i potetmosen sammen med Go'Vegan Revet.
Ruccolapesto:
- Ha nøttene i en food processor og kjør til det er småsmulet.
- Tilsett ruccola og kjør videre mens du sper med olivenolje til ønsket konsistens.
- Smak til med litt salt.
Stek eller grill pølsene. Vi serverte med salat, grillede maiskolber og focaccia ved siden av. Nam nam!
Tips: Nøttene i pestoen kan erstattes av pinjekjerner eller solsikkekjerner. Bratwurst kan erstattes av en av våre andre pølsevarianter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Potetmos:
- 0
- g
- poteter
- 0
- ss
- plantemargarin
- 0
- dl
- plantemelk
- litt salt og nykvernet sort pepper
- 0
- vårløk
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
Ruccolapesto:
- 0
- dl
- mandler eller cashewnøtter
- 0
- g
- ruccola
- en dæsj
- olivenolje
- litt salt, smak til
Ellers trenger du:
- 0
- stk.
- Go'Vegan Bratwurst