Brytebrød med Go'Vegan Revet
Saftige, myke småbrød med Revet Go'Vegan. Deilig tilbehør til middagsretter, som burgerbrød eller som ekstra gode påleggsrundstykker!
Slik gjør du:
- Smelt margarinen i en kjele. Tilsett vannet og varm opp til fingervarm temperatur. Ha det over i en stor bakebolle.
- Bland inn gjær, sukker, salt og hvetemel til en jevn deig. Bland til slutt inn Go'Vegan Revet.
- Dekk til bollen med et klede og sett til heving i minst 40 min.
- Del deigen inn i 9-12 omtrent like store deler. Trill runde boller av deigen og legg dem med ca 1 cm mellomrom, side ved side i en bakepapirkledt form. Dersom deigen er klissete, bruk litt mel på bakebordet til hjelp.
- Sett stekeovnen på 225 grader og la brødene etterheve mens ovnen blir varm.
- Rør sammen vann og maisstivelse og pensle det over brødene. Strø over Go'Vegan Revet og sesamfrø.
- Stek midt i ovnen på 225 grader i 15-18 min, til brødene er så vidt gylne.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Brytebrød:
- 0
- g
- plantemargarin
- 0
- dl
- vann
- 0
- ts
- tørrgjær
- 0
- ts
- sukker
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- hvetemel
- 0
- g
- Go'Vegan Revet