GoVegan

Brytebrød med Go'Vegan Revet

Saftige, myke småbrød med Revet Go'Vegan. Deilig tilbehør til middagsretter, som burgerbrød eller som ekstra gode påleggsrundstykker!

Slik gjør du:

  • Smelt margarinen i en kjele. Tilsett vannet og varm opp til fingervarm temperatur. Ha det over i en stor bakebolle.
  • Bland inn gjær, sukker, salt og hvetemel til en jevn deig. Bland til slutt inn Go'Vegan Revet.
  • Dekk til bollen med et klede og sett til heving i minst 40 min.
  • Del deigen inn i 9-12 omtrent like store deler. Trill runde boller av deigen og legg dem med ca 1 cm mellomrom, side ved side i en bakepapirkledt form. Dersom deigen er klissete, bruk litt mel på bakebordet til hjelp.
  • Sett stekeovnen på 225 grader og la brødene etterheve mens ovnen blir varm.
  • Rør sammen vann og maisstivelse og pensle det over brødene. Strø over Go'Vegan Revet og sesamfrø.
  • Stek midt i ovnen på 225 grader i 15-18 min, til brødene er så vidt gylne.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Brytebrød:

  • 0
  • g
  • plantemargarin
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ts
  • tørrgjær
  • 0
  • ts
  • sukker
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • hvetemel

Pensling og topping:

  • 0
  • ss
  • kaldt vann
  • 0
  • ts
  • maisstivelse
  • 0
  • ss
  • sesamfrø