GoVegan

Burger-quesadillas med avokadosalsa

Supersnadder kosemat til helgen!

Slik gjør du:

  • Del avokadoen i små biter, hakk tomatene, finhakk rødløken og chilien. Ha det i en serveringsbolle og smak til med litt salt og pepper.
  • Stek burgerne i litt olje til de er godt gylne på begge sider. Trykk dem litt ned med stekespaden underveis, slik at de blir litt bredere i omkrets.
  • Tørk av pannen med kjøkkenpapir og legg oppi en tortillalefse. Strø over et lag med Go'Vegan Revet, legg på en burger, litt av avokadosalsaen, litt mer Go'Vegan Revet og legg en tortillalefse på toppen.
  • Stek på begge sider til tortillaen er gyllen og Go'Vegan Revet har smeltet. Gjenta med de resterende tortillaene.

Server med resten av avokadosalsaen og gjerne litt grønn salat ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Avokadosalsa:

  • 0
  • avokado
  • 0
  • tomater
  • 0
  • rødløk
  • 0
  • ts
  • finhakket rød chili
  • litt salt og pepper, smak til

Ellers trenger du:

  • 0
  • minitortillas