Chili sin carne
En varmende gryterett med Go'Vegan Vegandeig, sorte bønner og grønn paprika. Server med ris og sprø tortillachips!
Slik gjør du:
- Hakk løken smått, finhakk hvitløken og chilien, sil av laken og skyll bønnene, kutt paprikaen i biter.
- Varm olivenoljen i en stor gryte eller panne til litt over middels varme. Stek Vegandeig, løk, chili og hvitløk til det er mykt og gyllent.
- Tilsett resten av ingrediensene (sorte bønner, tomater, vann, paprika og spisskummen) og småkok under lokk i ca 15 minutter. Smak til med salt, og kanskje du ønsker mer chili.
Pynt med frisk koriander og server med ris og tortillachips.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- gul løk
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- ts
- finhakket rød chili
- 0
- g
- ferdigkokte sorte bønner (175 g = 1 kartong)
- 0
- grønn paprika
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- ml
- hermetiske hakkede tomater (400 ml = 1 boks/kartong)
- 0
- dl
- vann
- 0
- ss
- malt spisskummen
- litt salt, smak til
- 0
- neve
- finhakket frisk koriander
Forslag til tilbehør:
- ris
- tortillachips