Cowboygryte med pølser, røde bønner og squash
Alt i én form og plutselig middag!
Slik gjør du:
- Kutt Go'Vegan Grillpølser i skiver. Skyll og sil av laken fra bønnene. Kutt squashen i terninger og løken i skiver.
- Ha pølser, bønner og grønnsaker i en ildfast form sammen med hermetiserte tomater og vann. Tilsett pizzakrydder, litt salt og pepper og bland.
- Ovnsbak midt i ovnen på 225 grader i ca 45 minutter. Og det var det!
Server gjerne med salat og en grov brødblings.
Tips: Grillpølse kan gjerne erstattes av en av våre andre pølsevarianter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- pk.
- Go'Vegan Grillpølser
- 0
- kartong
- røde kidneybønner (1 kartong = ca 250 g)
- 0
- squash
- 0
- løk
- 0
- g
- hermetiserte hakkede tomater (800 g = 2 kartonger)
- 0
- dl
- vann
- 0
- ts
- pizzakrydder
- litt salt og pepper