GoVegan

Cowboygryte med pølser, røde bønner og squash

Alt i én form og plutselig middag!

Slik gjør du:

  • Kutt Go'Vegan Grillpølser i skiver. Skyll og sil av laken fra bønnene. Kutt squashen i terninger og løken i skiver.
  • Ha pølser, bønner og grønnsaker i en ildfast form sammen med hermetiserte tomater og vann. Tilsett pizzakrydder, litt salt og pepper og bland.
  • Ovnsbak midt i ovnen på 225 grader i ca 45 minutter. Og det var det!

Server gjerne med salat og en grov brødblings.

Tips: Grillpølse kan gjerne erstattes av en av våre andre pølsevarianter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • kartong
  • røde kidneybønner (1 kartong = ca 250 g)
  • 0
  • squash
  • 0
  • løk
  • 0
  • g
  • hermetiserte hakkede tomater (800 g = 2 kartonger)
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ts
  • pizzakrydder
  • litt salt og pepper