Dobbelbakte poteter med ostealternativ, grønn paprika og ristede gresskarkjerner
Dobbel bakt er dobbelt godt! Disse er supersnadder tilbehør til burgere med mer, eller som et lite måltid i seg selv.
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Vask og skrubb potetene og del dem i to på langs. Legg dem med snittsiden ned på bakepapiret og bak dem midt i ovnen i 45 min på 225 grader. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en spiss kniv gjennom. De skal være helt møre.
- Mens potetene baker, hakk paprikaen smått, hakk gressløken og rist gresskarkjernene i en tørr, varm panne til de er gylne og popper i panna.
- Når potetene er ferdig bakt, grav ut potetkjøttet med en skje og ha det i en bolle. Tips: Snitt langs kanten med en skarp kniv først.
- Mos potetkjøttet grovt med en gaffel og bland inn Klemme, paprika, gressløk, Revet smak av Mozzarella og gresskarkjerner. Smak til med litt salt.
- Ha blandingen tilbake i de tomme potetskallene og bak videre på 225 grader i 10 min.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- bakepoteter
- 0
- grønn paprika
- 0
- ss
- hakket frisk gressløk
- 0
- ss
- gresskarkjerner
- litt salt, smak til