Fredagstaco - the vegan way
Bytt ut kjøttdeigen med Go'Vegan Vegandeig og mekk en skikkelig digg taco i helgen!
Slik gjør du:
- Finhakk rødløk og hvitløk, kutt paprika i små biter.
- Varm opp en klunk olivenolje i en stor stekepanne og stek rødløk, paprika og mais til det er gyllent.
- Tilsett Go'Vegan Vegandeig og hvitløk i panna og stek videre til farsen er gyllenbrun.
- Tilsett tomater, spisskummen, røkt paprika og chili. Stekekok på middels varme i ca 5 min. Smak til med litt salt.
Server med lune tortillas eller tacoskjell, avokado, salat og Go'Vegan Revet - og ellers det du måtte begjære av grønt og skjønt.
Tips: Bytt gjerne ut krydderne med ferdig tacokrydder på pose.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- rødløk
- 0
- rød paprika
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- g
- mais (140 g = 1 liten boks)
- 0
- ml
- hermetiserte hele cherrytomater (400 ml = 1 boks/kartong)
- 0
- ts
- malt spisskummen
- 0
- ts
- malt røkt paprikapulver (ev. bruk vanlig paprikapulver)
- 0
- krm
- chilipulver, smak til
- litt salt, smak til
Forslag til tilbehør:
- minitortillas
- avokado
- grønn salat
- finhakket frisk rødløk
- hakket vårløk