GoVegan

Fredagstaco - the vegan way

Bytt ut kjøttdeigen med Go'Vegan Vegandeig og mekk en skikkelig digg taco i helgen!

Slik gjør du:

  • Finhakk rødløk og hvitløk, kutt paprika i små biter.
  • Varm opp en klunk olivenolje i en stor stekepanne og stek rødløk, paprika og mais til det er gyllent.
  • Tilsett Go'Vegan Vegandeig og hvitløk i panna og stek videre til farsen er gyllenbrun.
  • Tilsett tomater, spisskummen, røkt paprika og chili. Stekekok på middels varme i ca 5 min. Smak til med litt salt.

Server med lune tortillas eller tacoskjell, avokado, salat og Go'Vegan Revet - og ellers det du måtte begjære av grønt og skjønt.

Tips: Bytt gjerne ut krydderne med ferdig tacokrydder på pose.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • rødløk
  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • g
  • mais (140 g = 1 liten boks)
  • 0
  • ml
  • hermetiserte hele cherrytomater (400 ml = 1 boks/kartong)
  • 0
  • ts
  • malt spisskummen
  • 0
  • ts
  • malt røkt paprikapulver (ev. bruk vanlig paprikapulver)
  • 0
  • krm
  • chilipulver, smak til
  • litt salt, smak til

Forslag til tilbehør:

  • minitortillas
  • avokado
  • grønn salat
  • finhakket frisk rødløk
  • hakket vårløk