GoVegan

Gyros-pizza

Steike god pizza med hjemmebakt bunn og plantebasert Gyros på topp! (Oppskriften gir tre porsjonspizzaer eller én stor pizza)

Pizzadeig:

  • Visp sammen vann, olje, gjær og salt i en stor bakebolle.
  • Visp inn melet til en jevn deig.
  • Sett til heving på lunt sted i minst 40 min.
  • Trykk deigen ut på bakepapirkledt stekeplate. Del deigen i tre for å lage tre porsjonspizzaer, eller bruk hele deigen for én stor pizza.

Fyll:

  • Kutt tomatene og olivenene i skiver.
  • Fordel Go'Vegan Revet over pizzabunnen(e). Legg på tomatskiver, Go'Vegan Gyros og oliven. Drissle over noen dråper olivenolje.
  • Stek midt i ovnen på 225 grader i 15 - 20 min.

Dryss over litt frisk persille ved servering.

  • 0 porsjoner

Pizzadeig:

  • 0
  • dl
  • lunkent vann
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ts
  • tørrgjær
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • dl
  • hvetemel

Fyll:

  • 0
  • tomater
  • 0
  • neve
  • oliven
  • 0
  • neve
  • finhakket frisk bladpersille