Gyros-pizza
Steike god pizza med hjemmebakt bunn og plantebasert Gyros på topp! (Oppskriften gir tre porsjonspizzaer eller én stor pizza)
Pizzadeig:
- Visp sammen vann, olje, gjær og salt i en stor bakebolle.
- Visp inn melet til en jevn deig.
- Sett til heving på lunt sted i minst 40 min.
- Trykk deigen ut på bakepapirkledt stekeplate. Del deigen i tre for å lage tre porsjonspizzaer, eller bruk hele deigen for én stor pizza.
Fyll:
- Kutt tomatene og olivenene i skiver.
- Fordel Go'Vegan Revet over pizzabunnen(e). Legg på tomatskiver, Go'Vegan Gyros og oliven. Drissle over noen dråper olivenolje.
- Stek midt i ovnen på 225 grader i 15 - 20 min.
Dryss over litt frisk persille ved servering.
- 0 porsjoner
Pizzadeig:
- 0
- dl
- lunkent vann
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ts
- tørrgjær
- 0
- ts
- salt
- 0
- dl
- hvetemel
Fyll:
- 0
- tomater
- 0
- neve
- oliven
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
- 0
- pk.
- Go'Vegan Gyros
- 0
- neve
- finhakket frisk bladpersille