GoVegan

Chorizo pølsespyd, servert med bønnesalat, grillet squash og aioli

Sommerens grillfavoritt! Her har vi brukt Go'Vegan Chorizo, men Go'Vegan Grillpølser eller Bratwurst passer like bra.

Grillspyd og squash:

  • Kutt pølsene i biter og løken i båter.
  • Finn fram grillspyd og træ pølsebiter, minitomater og løk på spydene (vi brukte seks stk. 25 cm lange spyd). Pensle med BBQ-saus og grill i vei!
  • Kutt squashen i skiver, pensle med BBQ-saus og grill på begge sider.

Bønnesalat:

  • Skyll og sil av laken fra bønnene. Skrell agurken og kutt den i skiver. Hakk urtene
  • Bland sammen en dressing av sitronsaft, olje, lønnesirup, salt og pepper.
  • Ha alt i en bolle og bland godt. Sett kaldt til salaten skal serveres.

Tips: Varier gjerne med andre grønnsaker på spydet.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

På grillen:

  • 0
  • rødløk
  • 0
  • g
  • minitomater
  • BBQ-saus
  • 0
  • squash

Bønnesalat:

  • 0
  • kartong
  • sorte bønner
  • 0
  • agurk
  • 0
  • neve
  • frisk basilikum eller andre urter
  • 0
  • ss
  • sitronsaft
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ts
  • lønnesirup
  • litt salt og pepper

Forslag til tilbehør:

  • grønn salat
  • focaccia eller annet godt brød