Gratinert portobello med Go'Vegan Vegandeig
Superlekre portobellosopp blir enda lekrere når de gratineres i ovnen med deilig fyll. Her har vi brukt vårt alternativ til kjøttdeig og Revet smak av Mozzarella.
Slik gjør du:
- Hakk løk og paprika smått. Finhakk persillen. Bland sammen krydderne (løkpulver, spisskummen og paprika) i en liten bolle.
- Stek Vegandeig, løk og paprika i litt olje til løken er myk og lett gyllen. Tilsett krydderne mot slutten av steketiden.
- Ta stekepanna av plata og bland inn soyasaus, Revet smak av Mozzarella og persille. Smak til med litt pepper.
- Knekk av stilken på portobellosoppene og fyll dem med fyllet. Sett dem i hver sin ildfaste form eller på et stekebrett kledt med bakepapir.
- Gratiner skjønnhetene på 200 grader i ca 20 min.
- Drissle med litt olivenolje og strø over litt flaket havsalt og finhakket persille ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- store
- portobellosopp
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- gul løk
- 0
- rød paprika
- 0
- never
- frisk bladpersille + litt ekstra til pynt
- 0
- ts
- løkpulver
- 0
- ts
- malt spisskummen
- 0
- ts
- paprikapulver
- 0
- ss
- soyasaus
- litt pepper, smak til
- litt olivenolje
- litt flaket havsalt