Grønnsakslasagne med Go'Vegan Vegandeig
Hjemmelaget grønnsakslasagne gjort enkelt!
Vegandeig-saus:
- Hakk løken og riv gulroten på et grovt raspejern.
- Stek løken i litt olje i en stor stekepanne til den er myk og blank. Tilsett Go'Vegan Vegandeig og stek videre til farsen er gyllenbrun.
- Bland inn hakkede tomater, revet gulrot og timian og gi det hele et kjapt oppkok. Smak til med litt salt.
(Alternativ til)-Ostesaus:
- Ha plantemelk og Go'Vegan Revet ostealternativ i en liten kjele og kok opp. Rør om til Revet har smeltet og smak til med litt urtesalt.
Montering og steking:
- Kutt tomatene i tynne skiver og paprikaen i strimler.
- Fordel Vegandeig-saus, Go'Vegan Revet, paprika og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Avslutt med et lag Vegandeig-saus, de skivede tomatene og til slutt (alternativ til)-ostesausen.
- Stek på 225 grader i 30 - 35 min.
Tips: Har du rester av andre grønnsaker som kunne hatt godt av å bli brukt opp? Putt dem i sausen eller mellom lagene i lasagnen!
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Vegandeig-saus:
- 0
- løk
- 0
- gulrot
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- ml
- hermetiserte hakkede tomater (400 ml = 1 boks/kartong)
- 0
- ss
- finhakket frisk timian
- litt salt, smak til