Gryterett med Go'Vegan Vegandeig og ris
Hva med en smakfull og mettende gryterett til middag?
Slik gjør du:
- Kok risen etter anvisning på pakningen. Hakk løken, hasselnøttene og persillen.
- Varm opp litt olje i en gryte eller stor stekepanne til to tredjedels varme. Stek løk, nøtter og Go'Vegan Vegandeig til løken er myk og vegandeigen gjennomstekt.
- Bland inn løkpulver, spisskummen, paprikapulver og chili. Tilsett hakkede tomater, vann, ferdigkokt ris og persille.
- Småkok et par minutter (eller til alt er gjennomvarmt) og smak til med litt salt og pepper.
Tips: Hasselnøttene kan byttes ut med andre typer nøtter. Ev. bruk kjerner eller frø for en nøttefri rett. Krydderne kan erstattes av ferdig tacokrydder på pose, smak til!
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- tørr ris
- 0
- gul løk
- 0
- g
- hasselnøtter (40 g = et par never)
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- ss
- løkpulver
- 0
- ss
- malt spisskummen
- 0
- ss
- paprikapulver
- 0
- krm
- chilipulver
- 0
- g
- hermetiserte hakkede tomater (800 g = 2 kartonger/8 dl)
- 0
- dl
- vann
- 0
- g
- bladpersille (20 g = 1 neve)
- litt salt og pepper, smak til