Gyros-bowl med bulgur, grønnsaker og tzatziki
Go'Vegan Gyros i godt selskap med bulgur, et knippe grønnsaker og tzatziki på topp. Her er det mye smak og næring i én bolle!
Bulgur:
- Ha bulgur, vann og buljong i en kjele. Kok på lav varme under lokk i ca 30 - 40 min, eller til bulgurkornene er helt myke og vannet har kokt inn (sjekk kokeanvisning på pakken, koketid kan variere).
- Bland inn olivenolje og finhakket persille i den ferdigkokte bulguren. Smak til om det trengs litt salt.
Gyros og grønnsaker:
- Varm opp Go'Vegan gyros i en kjele eller panne.
- Kutt tomat, agurk og løk.
- Anrett gyros, bulgur og grønnsaker med tzatziki på toppen og server med focaccia eller annet godt brød ved siden av.
Tips: Bulgur kan ev. erstattes med ris, hirse eller couscous.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Bulgur:
- 0
- dl
- grovkornet bulgur
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- never
- finhakket bladpersille
- kanskje litt salt, smak til
Ellers trenger du:
- 0
- pk.
- Go'Vegan Gyros
- 0
- tomater
- 0
- slangeagurk
- 0
- rødløk
- et par never
- oliven
- tzatziki
- focaccia eller annet godt brød