Jule-pytt i panne med Go'Vegan Julepølser
Pølse og pottit til overs fra julemiddagen? Da er veien kort til en digg julelunsj! Og så kan du i grunn bruke hva du har til overs av diverse grønnsaker. Alt er lov i pytt-i-panne!
Slik gjør du:
- Kutt julepølser og grønnsaker i bitestore biter.
- Varm opp margarinen i en stor stekepanne og stek pølser og grønnsaker til det er gyllent, 10-15 min.
- Smak til med litt urtesalt og pepper. Bland inn persillen.
- Pynt med et dryss tyttebær ved servering.
Tips: Lefser påsmurt plantemargarin smaker godt ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ss
- plantemargarin
- 0
- kokte poteter
- 0
- løk
- 0
- rød paprika
- 0
- kokte rosenkål
- 0
- sjampinjong
- 0
- vårløk
- litt urtesalt og pepper, smak til
- 0
- neve
- hakket frisk bladpersille
- 0
- neve
- frosne tyttebær