Kikertomelett med sjampinjong, vårløk og Go'Vegan Klemme
Eggfri omelett er kjapt og enkelt å lage og smaker deilig til frokost eller lunsj.
Slik gjør du:
- Visp sammen vann, kikertmel, næringsgjær, bakepulver og salt til en jevn røre.
- Kutt sjampinjongen i skiver og hakk vårløken. Bland det inn i kikertrøra.
- Varm en liten stekepanne med halvparten av margarinen til middels varme. Tilsett halvparten av røra, sett på et lokk og stek til det har stivnet på toppen, ca 5 - 8 min.
- Flipp omeletten over på en tallerken og lag en omelett til på samme måte med resten av ingrediensene.
- Skvis over litt Klemme på hver av omelettene og brett dem i to. Server med brød og frisk salat.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- kaldt vann
- 0
- g
- kikertmel
- 0
- ss
- næringsgjær (kan sløyfes)
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- små
- sjampinjong
- 0
- vårløk
- 0
- ss
- plantemargarin