Loaded fries med Go'Vegan Gyros
Street food, comfort food eller bare veldig digg snaddermat!
Slik gjør du:
- Tilbered potetfries etter anvisning på pakken.
- Varm opp Go'Vegan Gyros på middels varme i en liten kjele eller panne. Tilsett de frosne ertene til slutt.
- Kutt tomater, rødløk og vårløk.
- Server potetfries med Gyros, tomat, løk og vårløk. Topp med sjenerøse mengder tzatziki og eventuelt litt srirascha, om du liker det spicy.
Tips: Vil du lage potetfries selv, se oppskrift her.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- frosne potetfries
- 0
- pk.
- Go'Vegan Gyros
- 0
- g
- frosne erter
- 0
- tomater
- 0
- rødløk
- 0
- vårløk
- grønn salat
- tzatziki
- ev. litt schriracha