GoVegan

Middelhavspai med Go'Vegan Vegandeig

En mettende middagspai full av gode smaker fra blant annet oliven og soltørket tomat!

Slik gjør du:

  • Hakk løk, gulrot, squash, oliven og soltørket tomat smått og ha det i en stor stekepanne sammen med vegandeigen.
  • Stek i litt olje til deigen er gjennomstekt og grønnsakene myke. Del deigen i mindre biter med stekespaden.
  • Visp sammen ingrediensene til kikertrøren.
  • Dekk en stor paiform (ca 25 cm i diameter) med bakepapir og legg oppi paideigen.
  • Fordel fyllet i paiskallet og hell over kikertrøren. Bruk en gaffel for å fordele røren jevnt utover.
  • Kutt minitomatene i skiver og legg dem på toppen, dytt dem lett ned i røren.
  • Drissle litt olivenolje på toppen, strø over litt flaket havsalt og stek paien på 200 grader i ca 30 min.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Fyll:

  • 0
  • gul løk
  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • squash
  • 0
  • oliven
  • 0
  • soltørkede tomater

Kikertrøre:

  • 0
  • dl
  • kaldt vann
  • 0
  • g
  • kikertmel
  • 0
  • ss
  • løkpulver
  • 0
  • ss
  • hakkede friske urter (feks basilikum, timian, oregano)
  • 0
  • ts
  • salt

Ellers trenger du:

  • 0
  • stk.
  • ferdig paideig
  • 0
  • minitomater
  • olivenolje
  • flaket havsalt

Lage egen paideig?