Middelhavspai med Go'Vegan Vegandeig
En mettende middagspai full av gode smaker fra blant annet oliven og soltørket tomat!
Slik gjør du:
- Hakk løk, gulrot, squash, oliven og soltørket tomat smått og ha det i en stor stekepanne sammen med vegandeigen.
- Stek i litt olje til deigen er gjennomstekt og grønnsakene myke. Del deigen i mindre biter med stekespaden.
- Visp sammen ingrediensene til kikertrøren.
- Dekk en stor paiform (ca 25 cm i diameter) med bakepapir og legg oppi paideigen.
- Fordel fyllet i paiskallet og hell over kikertrøren. Bruk en gaffel for å fordele røren jevnt utover.
- Kutt minitomatene i skiver og legg dem på toppen, dytt dem lett ned i røren.
- Drissle litt olivenolje på toppen, strø over litt flaket havsalt og stek paien på 200 grader i ca 30 min.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Kikertrøre:
- 0
- dl
- kaldt vann
- 0
- g
- kikertmel
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
- 0
- ss
- løkpulver
- 0
- ss
- hakkede friske urter (feks basilikum, timian, oregano)
- 0
- ts
- salt
Ellers trenger du:
- 0
- stk.
- ferdig paideig
- 0
- minitomater
- olivenolje
- flaket havsalt