GoVegan

Nachos med Go'Vegan Vegandeig og smak av Mozzarella

Skikkelig snaddermat - perfekt til helgekosen!

Slik gjør du:

  • Hakk løken, kutt paprikaen i små biter, sil av laken på maisen og hakk vårløken.
  • Varm en stor stekepanne med litt olje til to tredjedels varme. Stek Vegandeig, løk, paprika og mais til det er gyllent og vegandeigen er ordentlig gjennomstekt.
  • Tilsett tacokrydder og vann og bland godt. Stek kjapt til vannet er kokt inn.
  • Ta panna av stekeplata og bland inn Revet smak av Mozarella.
  • I tre porsjonsformer (eller én stor), anrett tortillachips med vegandeigblandingen oppå. Stek på 225 grader i ca 5 min, til tortillachipsen er gyllen.
  • Strø over hakket vårløk ved servering.

Server gjerne med guacamole og tomatsalsa ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • gul løk
  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • g
  • hermetiserte maiskorn (140 g = ca 2 dl)
  • 0
  • ss
  • tacokrydder
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • g
  • tortillachips
  • 0
  • vårløk