Nachos med Go'Vegan Vegandeig og smak av Mozzarella
Skikkelig snaddermat - perfekt til helgekosen!
Slik gjør du:
- Hakk løken, kutt paprikaen i små biter, sil av laken på maisen og hakk vårløken.
- Varm en stor stekepanne med litt olje til to tredjedels varme. Stek Vegandeig, løk, paprika og mais til det er gyllent og vegandeigen er ordentlig gjennomstekt.
- Tilsett tacokrydder og vann og bland godt. Stek kjapt til vannet er kokt inn.
- Ta panna av stekeplata og bland inn Revet smak av Mozarella.
- I tre porsjonsformer (eller én stor), anrett tortillachips med vegandeigblandingen oppå. Stek på 225 grader i ca 5 min, til tortillachipsen er gyllen.
- Strø over hakket vårløk ved servering.
Server gjerne med guacamole og tomatsalsa ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- gul løk
- 0
- rød paprika
- 0
- g
- hermetiserte maiskorn (140 g = ca 2 dl)
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- ss
- tacokrydder
- 0
- dl
- vann
- 0
- g
- tortillachips
- 0
- vårløk