Nomelett med Go'Vegan Salami, purre og potet
Nom, nom, nomelett! Prøv vår veganske middagsomelett med herlig smak av Go'Vegan Salami, potet, purre og løk.
Slik gjør du:
- Kutt poteten i ca en halv centimeter tykke skiver og kok til såvidt mør, ca 15 min.
- Grovhakk løken og kutt purren i skiver. Stek det i litt olje på middels varme til det er mykt og blankt. Legg de kokte potetskivene over.
- Visp sammen ingrediensene til omelettrøren og hell det over grønnsakene i panna. Legg over et lokk og skru varmen ned til ca en fjerdedel.
- La det stå og småkose seg på lav varme under lokk til røren har stivnet på toppen. Det kan ta et kvarters tid.
- Dytt ned langs sidene på nomeletten med en stekespade, slik at den løsner fra panna. Når den har stivnet bra på toppen, flipp den over på en tallerken (eller bruk lokket du hadde over).
- Legg salamiskivene i bunnen av panna og flipp nomeletten tilbake i panna, nå med den stekte undersiden opp. Fres opp varmen til maks og stek et minutts tid.
Tips: Oppskriften gir en porsjonsnomelett som passer i en liten stekepanne på ca 15 cm i diameter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Fyll:
- 0
- g
- potet (100 g = 1 liten potet)
- 0
- gul løk
- 0
- g
- purre (75 g = en kvart purre)
- 0
- pk.
- Go'Vegan Salami
Omelettrøre:
- 0
- dl
- kaldt vann
- 0
- g
- kikertmel
- litt salt og pepper