💚st- og skinkesalat med bønner
Fargerik lunsjsalat som metter godt i magen.
Slik gjør du:
- Hell av laken og skyll bønner og mais. Skyll ertene kjapt i varmt vann så de tiner. Kutt gulrot, paprika, Go'Vegan smak av Skinke og Bit i terninger. Finhakk persillen.
- Bland alt i en serveringsbolle og smak til med litt urtesalt.
- Server med tzatziki og brød ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- ferdigkokte store, hvite bønner (175 g = 1 kartong)
- 0
- dl
- hermetiserte maiskorn (2 dl = ca 140 g)
- 0
- dl
- frosne grønne erter (2 dl = ca 100 g)
- 0
- gulrøtter
- 0
- grønn paprika
- 0
- pk.
- Go'Vegan smak av Skinke
- 0
- neve
- frisk bladpersille
- litt urtesalt, smak til
- tzatziki
- godt brød