Pannekaker med ostealternativ, gressløk og linfrø
Usøtede pannekaker som passer perfekt til frokost, lunsj eller i matpakken. Fyll dem med hva du vil av gode saker.
Slik gjør du:
- Hakk gressløken og visp sammen alle ingrediensene til en jevn røre. La den stå og svelle i minst 5 min.
- Stek pannekaker i litt olje til de er godt gylne på begge sider. Bruk to tredjedels varme på plata og snu pannekakene når de har begynt å stivne på toppen. Oppskriften gir 5 store eller 10 små pannekaker.
Tips: Røra kan fint stå over natta i kjøleskap. Lag den gjerne ferdig kvelden før, så er du ikke langt unna deilige frokostpannekaker dagen etter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- vann
- 0
- ss
- linfrø
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- never
- frisk gressløk (ev. bruk halv mengde tørket)
- 0
- g
- hvetemel