GoVegan

Pai med ostealternativ og skinke

Hva sier du til en deilig vegansk pai til middag?

Slik gjør du:

  • Bunn: Bland sammen mel og salt i en bolle. Tilsett vann og olje og bland raskt sammen til en jevn deig. Trykk deigen ut i en stor paiform (ca 25 cm i diameter).
  • Fyll: Kutt skinken i biter og hakk vårløken. Fordel det i paiskallet sammen med Go'Vegan Revet.
  • Røre: Visp sammen alle ingrediensene til røren og hell det over fyllet.
  • Stek paien på 225 grader i 20 minutter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Paibunn:

  • 0
  • g
  • hvetemel
  • 0
  • krm
  • salt
  • 0
  • dl
  • kaldt vann
  • 0
  • ss
  • olje

Kikertrøre:

  • 0
  • dl
  • kaldt vann
  • 0
  • g
  • kikertmel
  • 0
  • grønnsaksbuljongterning
  • litt sort pepper