Pai med ostealternativ og skinke
Hva sier du til en deilig vegansk pai til middag?
Slik gjør du:
- Bunn: Bland sammen mel og salt i en bolle. Tilsett vann og olje og bland raskt sammen til en jevn deig. Trykk deigen ut i en stor paiform (ca 25 cm i diameter).
- Fyll: Kutt skinken i biter og hakk vårløken. Fordel det i paiskallet sammen med Go'Vegan Revet.
- Røre: Visp sammen alle ingrediensene til røren og hell det over fyllet.
- Stek paien på 225 grader i 20 minutter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Paibunn:
- 0
- g
- hvetemel
- 0
- krm
- salt
- 0
- dl
- kaldt vann
- 0
- ss
- olje
Kikertrøre:
- 0
- dl
- kaldt vann
- 0
- g
- kikertmel
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- litt sort pepper