Pasta med Go'Vegan Chorizo og smak av Mozzarella
Her får du så mye smak fra grønnsaker og Chorizo at det ikke trengs ekstra krydder!
Slik gjør du:
- Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
- Kutt Chorizo, squash og paprika i biter. Hakk løken. Stek i litt olje i en stor stekepanne til alt er lett gyllent. Tilsett et par sleiver av kokevannet fra pastaen i panna.
- Sil av det resterende kokevannet fra pastaen og bland inn Revet smak av Mozzarella.
- Server pølse- og grønnsaksblandingen over pastaen med et dryss hakket frisk basilikum på topp.
Tips: Bytt gjerne ut Chorizo med en av våre andre pølsevarianter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- tørr tagliatelle eller annen pasta
- 0
- stk.
- Go'Vegan Chorizo
- 0
- squash
- 0
- grønn paprika
- 0
- gul løk
- en neve
- frisk basilikum