Pizza med Go'Vegan Salami og smak av Mozzarella
Hjemmebakt pizza med perfekt bunn, toppet med vegansk mozzarella og salamiskiver! Denne oppskriften gir deg to smakfulle porsjonspizzaer.
Slik gjør du:
- Visp sammen ingrediensene til pizzabunnene i en stor bakebolle. Sett til heving på lunt sted i ca 40 min.
- Del deigen i to og trykk delene ut på hver sin bakepapirkledte stekeplate. Bruk litt mel på hendene om det klisser.
- Bre et lag med pizzasaus på bunnene, dryss over Revet smak av Mozzarella og legg på salamiskiver.
- Stek på 225 grader midt i ovnen i 15-18 min.
- Pynt med friske basilikumblader ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Pizzabunner:
- 0
- dl
- fingervarmt vann
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ts
- tørrgjær
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- hvetemel