Pizza på grillen med Go'Vegan Salami og smak av Mozzarella
Pizza med perfekt sprø bunn og vegansk salami på topp. Stek den på grillen eller i stekeovnen.
Slik gjør du:
- Bre pizzasaus ut over bunnene og strø litt pizzakrydder over.
- Fordel Revet smak av Mozzarella ut over bunnene og legg på skiver av Salami. Dæsj over litt olivenolje.
- Grill pizzaene på oppvarmet grill til de er gylne. Vi brukte en pizzastein for optimal sprø bunn. For steking i ovn: Stek på 225 grader i 10-14 min.
- Pynt med frisk basilikum ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ferdige, forstekte pizzabunner
- pizzasaus
- pizzakrydder
- 0
- pk.
- Go'Vegan smak av Salami
- olivenolje
- frisk basilikum