Pizzabåter med Go'Vegan Salami
Partysnacks på null komma niks! Disse er også supre til tapasbordet eller som en kjapp snadderlunsj.
Slik gjør du:
- Ta ut butterdeigsplatene av fryseren og tin dem (det tar ca 15 min). Tips: legg dem i en plastpose slik at de ikke tørker.
- Del hver butterdeigsplate i 2, slik at du får seks firkanter.
- Legg en butterdeigsfirkant med spissen mot deg. Fordel en tykk stripe ketsjup i retning mot deg fra spiss til spiss, fordel over en god neve Revet smak av Mozzarella, krydre med litt oregano og legg på to skiver Go'Vegan Salami. Brett hjørnene fra siden og inn over midten og klem dem lett sammen der de møtes på toppen. Drissle litt olivenolje over det hele og strø på litt flaket havsalt og litt mer oregano. Gjenta med de resterende butterdeigsfirkantene.
- Legg pizzabåtene side ved side på en bakepapirkledt stekeplate og stek på 225 grader i ca 15 min.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- frosne veganske butterdeigsplater
- ketsjup
- tørket oregano
- 0
- pk.
- Go'Vegan smak av Salami
- olivenolje
- flaket havsalt