Pizzasnurrer med Go'Vegan Salami og smak av Mozzarella
Supergode, myke og saftige pizzasnurrer med herlig smak fra vår veganske salami og mozzarella. Tips: Snurrene kan fryses og er kjekke å ha på lur når du plutselig er sulten på no' godt. Ta dem med i matpakken eller varm opp til en kjapp lunsj eller etter-skole-mat.
Pizzadeig:
- Bland vann, olivenolje, gjær og salt i en stor bakebolle.
- Tilsett melet og elt til du har en helt jevn deig.
- Dekk til bollen og sett til heving i minst 40 min.
Montering og steking:
- Sett ovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Kjevle deigen ut til et ca 40x30 cm rektangel på melet bord.
- Bre ut over tomatsaus, strø over Revet smak av Mozzarella og litt pizzakrydder.
- Finhakk løken og strø den over. Legg på salamiskivene.
- Rull sammen til en tykk pølse og kutt i 12 omtrent like store biter.
- Legg snurrene på bakepapiret (snittflaten ned) og stek på 225 grader midt i ovnen i 15 - 18 minutter, eller til snurrene er lett gylne.
- Legg over et kjøkkenhåndkle straks snurrene er ute av ovnen for å holde dem myke og saftige.
Pynt med et dryss hakkede friske urter ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Pizzadeig:
- 0
- dl
- lunkent vann
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ts
- tørrgjær
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- hvetemel
Fyll:
- 0
- g
- tomatsaus
- pizzakrydder
- 0
- gul løk
- 0
- pk.
- Go'Vegan Salami
- en neve
- frisk persille eller andre urter du liker, til pynt