GoVegan

Pizzasnurrer med Go'Vegan Salami og smak av Mozzarella

Supergode, myke og saftige pizzasnurrer med herlig smak fra vår veganske salami og mozzarella. Tips: Snurrene kan fryses og er kjekke å ha på lur når du plutselig er sulten på no' godt. Ta dem med i matpakken eller varm opp til en kjapp lunsj eller etter-skole-mat.

Pizzadeig:

  • Bland vann, olivenolje, gjær og salt i en stor bakebolle.
  • Tilsett melet og elt til du har en helt jevn deig.
  • Dekk til bollen og sett til heving i minst 40 min.

Montering og steking:

  • Sett ovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Kjevle deigen ut til et ca 40x30 cm rektangel på melet bord.
  • Bre ut over tomatsaus, strø over Revet smak av Mozzarella og litt pizzakrydder.
  • Finhakk løken og strø den over. Legg på salamiskivene.
  • Rull sammen til en tykk pølse og kutt i 12 omtrent like store biter.
  • Legg snurrene på bakepapiret (snittflaten ned) og stek på 225 grader midt i ovnen i 15 - 18 minutter, eller til snurrene er lett gylne.
  • Legg over et kjøkkenhåndkle straks snurrene er ute av ovnen for å holde dem myke og saftige.

Pynt med et dryss hakkede friske urter ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Pizzadeig:

  • 0
  • dl
  • lunkent vann
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ts
  • tørrgjær
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • hvetemel

Fyll:

  • 0
  • g
  • tomatsaus
  • pizzakrydder
  • 0
  • gul løk
  • en neve
  • frisk persille eller andre urter du liker, til pynt