Pølsegrateng med pasta, (alternativ til)-ostesaus, paprika og vårløk
En klassisk middagsfavoritt for hele familien!
(Alternativ til)-Ostesaus:
- Smelt margarinen på lav varme i en liten kjele. Visp inn hvetemelet og spe med litt og litt av matfløten og deretter vannet, mens du visper. Det skal være omtrent på kokepunktet.
- Knus buljongterningen og tilsett den i sausen. Smak til med litt salt.
- Visp til slutt inn Go'Vegan Revet og sett til side.
Ellers:
- Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
- Kutt pølsene i skiver, paprikaen i små biter og vårløken i tynne skiver.
- Når pastaen er ferdigkokt, sil av vannet og ha den over i en stor ildfast form. Bland inn (alternativ til)-ostesausen, pølsebitene, paprikaen og vårløken og dryss pankoen på toppen.
- Stek gratengen midt i ovnen på 200 grader i 20 min.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
(Alternativ til)-Ostesaus:
- 0
- ss
- plantemargarin
- 0
- ss
- hvetemel
- 0
- dl
- vegansk matfløte
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- litt salt, smak til
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
Ellers trenger du:
- 0
- g
- tørr pasta
- 0
- stk.
- Go'Vegan Grillpølser
- 0
- spisspaprika (1 stk = ca 130 g)
- 0
- g
- vårløk (80 g = ca 4 stk)
- 0
- g
- panko (20 g = ca 1 dl)