Pølsegryte med makaroni og erter
Enkel og mettende hverdagsmiddag for hele familien.
Slik gjør du:
- Finhakk løken, kutt gulrot og selleristang smått. Stek det i litt olje i en gryte på middels varme til løken er myk.
- Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterning.
- Kutt pølsene i skiver og tilsett dem i gryta sammen med makaronien.
- Småkok under lokk til makaronien er ferdigkokt, 5-7 min.
- Tilsett til slutt ertene og gi det hele et lite oppkok.
- Server med et dryss Revet, smak av Mozzarella. Ristet brød med urtesmør smaker god ved siden av.
Tips: Har du kresne barn (eller voksne) i hus som ikke liker grønnsaksbiter i sausen? Mos ingrediensene til en jevn saus med stavmikser før trinn 3. Grillpølse kan gjerne erstattes av en av våre andre pølsevarianter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- løk
- 0
- gulrøtter
- 0
- selleristang
- 0
- dl
- hermetiserte, hakkede tomater (4 dl = 1 kartong / 400 g)
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- 0
- stk.
- Go'Vegan Grillpølser
- 0
- dl
- tørr makaroni
- 0
- dl
- frosne grønne erter