Pølsepizza
Alle elsker pølsepizza! Prøv en god, gammel klassiker i vegansk versjon.
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader og rull ut pizzabunnen på et stekebrett.
- Hakk løken smått og kutt pølsene i skiver.
- Fordel hakkede tomater utover bunnen, strø på Revet smak av Mozzarella, hakket løk, et dryss oregano og til slutt pølseskivene.
- Stek på 225 grader i ca 15 min.
Vi brukte for anledningen ferdiglaget pizzabunn fra butikken. Vil du bake selv, finner du oppskrift på hjemmelaget pizzabunn her.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ferdig pizzabunn
- 0
- g
- hermetisert hakket tomat (400 g = 4 dl / 1 kartong)
- 0
- gul løk
- litt oregano
- 0
- stk.
- Go'Vegan Grillpølser