GoVegan

Pølsepizza

Alle elsker pølsepizza! Prøv en god, gammel klassiker i vegansk versjon.

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og rull ut pizzabunnen på et stekebrett.
  • Hakk løken smått og kutt pølsene i skiver.
  • Fordel hakkede tomater utover bunnen, strø på Revet smak av Mozzarella, hakket løk, et dryss oregano og til slutt pølseskivene.
  • Stek på 225 grader i ca 15 min.

Vi brukte for anledningen ferdiglaget pizzabunn fra butikken. Vil du bake selv, finner du oppskrift på hjemmelaget pizzabunn her.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ferdig pizzabunn
  • 0
  • g
  • hermetisert hakket tomat (400 g = 4 dl / 1 kartong)
  • 0
  • gul løk
  • litt oregano