Pølsesuppe
Populært hos store og små!
Slik gjør du:
- Skrell potet, gulrot og persillerot. Kutt alle grønnsakene i små biter og ha dem i en stor gryte.
- Tilsett vann, buljongterninger, paprikapulver og halvparten av persillen.
- Småkok under lokk i 30 min, eller til grønnsakene er gjennomkokt.
- Kutt pølsene i biter og tilsett dem i gryta. Kok videre i 5 min.
- Bland inn resten av persillen og server.
Tips: Bytt gjerne ut Wienerpølser med Go'Vegan Grillpølser, Bratwurst eller Chorizo.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- poteter
- 0
- store
- gulrøtter
- 0
- stor
- persillerot
- 0
- selleristenger
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterninger
- 0
- ts
- paprikapulver
- 0
- never
- frisk persille
- 0
- stk.
- Go'Vegan Wienerpølser