Scones med urter og Go'Vegan Revet
Ferske scones til frokost er luksus! Kjappe å lage, siden de bakes med bakepulver istedenfor gjær og ikke trenger heving. PS: Ekstra saftige og gode med Revet Go'Vegan i deigen! (Oppskriften gir 12 scones)
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Hakk basilikumen.
- Bland sammen mel, basilikum, bakepulver og salt i en bakebolle. Smuldre inn margarinen med hendene.
- Bland inn Go'Vegan Revet, tilsett vann og bland kjapt til en jevn deig med en sleiv.
- På melet bord, rull deigen til en pølse og del den i 12 omtrent like store biter. Sett dem på bakepapiret og stek på 225 grader i 10-12 min.
Tips: Frisk basilikum kan erstattes av andre urter du liker, for eksempel timian eller oregano. Bruk ev. 2 ts tørkede urter om du mangler friske.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- hvetemel
- 0
- neve
- frisk basilikum
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- plantemargarin
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
- 0
- dl
- vann