GoVegan

Scones med urter og Go'Vegan Revet

Ferske scones til frokost er luksus! Kjappe å lage, siden de bakes med bakepulver istedenfor gjær og ikke trenger heving. PS: Ekstra saftige og gode med Revet Go'Vegan i deigen! (Oppskriften gir 12 scones)

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Hakk basilikumen.
  • Bland sammen mel, basilikum, bakepulver og salt i en bakebolle. Smuldre inn margarinen med hendene.
  • Bland inn Go'Vegan Revet, tilsett vann og bland kjapt til en jevn deig med en sleiv.
  • På melet bord, rull deigen til en pølse og del den i 12 omtrent like store biter. Sett dem på bakepapiret og stek på 225 grader i 10-12 min.

Tips: Frisk basilikum kan erstattes av andre urter du liker, for eksempel timian eller oregano. Bruk ev. 2 ts tørkede urter om du mangler friske.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • hvetemel
  • 0
  • neve
  • frisk basilikum
  • 0
  • ss
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • plantemargarin
  • 0
  • dl
  • vann