Spagetti bolognese
Kjøttfri bolognese lett som bare det!
Slik gjør du:
- Skrell gulrøttene og kutt i små terninger. Hakk selleristang, løk og hvitløk smått.
- Varm opp litt olivenolje i en stekepanne eller gryte og stek til grønnsakene er lett brunet.
- Tilsett Vegandeig og stek videre til den er gjennomstekt.
- Tilsett hermetiske tomater, vann og buljongterning. Småkok i 15 minutter eller mer. Smak til med litt salt og pepper.
- Kok spagettien etter anvisning på pakken.
- Valgfritt: For en jevnere bolognese, mos ca. halvparten av sausen med en stavmikser.
Server nykokt spagetti med bolognese på toppen. Pynt gjerne med friske urter.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- gulrøtter
- 0
- selleristenger
- 0
- gul løk
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- g
- hermetiske hakkede tomater
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- litt salt og pepper, smak til
- 0
- g
- spagetti