GoVegan

Spagetti bolognese

Kjøttfri bolognese lett som bare det!

Slik gjør du:

  • Skrell gulrøttene og kutt i små terninger. Hakk selleristang, løk og hvitløk smått.
  • Varm opp litt olivenolje i en stekepanne eller gryte og stek til grønnsakene er lett brunet.
  • Tilsett Vegandeig og stek videre til den er gjennomstekt.
  • Tilsett hermetiske tomater, vann og buljongterning. Småkok i 15 minutter eller mer. Smak til med litt salt og pepper.
  • Kok spagettien etter anvisning på pakken.
  • Valgfritt: For en jevnere bolognese, mos ca. halvparten av sausen med en stavmikser.

Server nykokt spagetti med bolognese på toppen. Pynt gjerne med friske urter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • selleristenger
  • 0
  • gul løk
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • g
  • hermetiske hakkede tomater
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • grønnsaksbuljongterning
  • litt salt og pepper, smak til
  • 0
  • g
  • spagetti

Relaterte produkter