Spagetti med Go'Vegan Svenskeboller og tomatsaus
En hverdagsfavoritt for hele familien!
Slik gjør du:
- Hakk løken og finhakk hvitløken.
- Lag sausen slik: Stek løken myk i litt olje i en kjele. Tilsett hvitløk, hermetiserte tomater og grønnsaksbuljongterning og småkok under lokk i ca 15 min, eller gjerne lenger om du har tid. Bland til slutt inn hakket basilikum og smak til med litt salt og pepper.
- Stek Go'Vegan Svenskeboller til de er gylne.
- Kok spagettien etter anvisning på pakken.
Server nykokt spagetti med tomatsaus og Svenskeboller. Pynt med frisk basilikum.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Tomatsaus:
- 0
- løk
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- g
- hermetiserte hakkede tomater
- 0
- grønnsaksbuljongterning
- 0
- neve
- hakket frisk basilikum
- salt og pepper