GoVegan

Spagetti med Go'Vegan Svenskeboller og tomatsaus

En hverdagsfavoritt for hele familien!

Slik gjør du:

  • Hakk løken og finhakk hvitløken.
  • Lag sausen slik: Stek løken myk i litt olje i en kjele. Tilsett hvitløk, hermetiserte tomater og grønnsaksbuljongterning og småkok under lokk i ca 15 min, eller gjerne lenger om du har tid. Bland til slutt inn hakket basilikum og smak til med litt salt og pepper.
  • Stek Go'Vegan Svenskeboller til de er gylne.
  • Kok spagettien etter anvisning på pakken.

Server nykokt spagetti med tomatsaus og Svenskeboller. Pynt med frisk basilikum.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Tomatsaus:

  • 0
  • løk
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • g
  • hermetiserte hakkede tomater
  • 0
  • grønnsaksbuljongterning
  • 0
  • neve
  • hakket frisk basilikum
  • salt og pepper

Ellers trenger du:

  • spagetti
  • frisk basilikum