Tex-mex quesadilla med Go'Vegan Vegandeig, mais og smak av Mozzarella
Prøv en skikkelig snadder quesadilla fylt med vårt alternativ til kjøttdeig og vegansk alternativ til ost. Denne kommer du til å lage flere ganger!
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Stek Vegandeig og mais i litt olje på høy varme i en stor stekepanne, til deigen er gjennomstekt og maiskornene gylne.
- Skru ned varmen og tilsett vann, tomatpuré og tacokrydder. Bland godt og stek et minutts tid, til vannet har kokt inn. PS: Blir det tørt i panna, tilsett litt mer vann.
- Finn fram en tortillalefse og legg den på stekebrettet med bakepapir. Strø på et lag Revet smak av Mozzarella, fordel en tredjedel av vegandeigblandingen over, strø over mer alternativ til ost og avslutt med en tortillalefse på toppen. Gjenta med resten av lefsene.
- Stek quesadillaene på 200 grader midt i ovnen i 8 - 10 min.
Del hver quesadilla i biter og kos deg! PS: Grønn salat og guacamole er deilig tilbehør.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- dl
- mais (2 dl = ca 140 g)
- 0
- dl
- vann
- 0
- ss
- tomatpuré (8 ss = ca 140 g / 1 liten boks)
- 0
- ss
- tacokrydder
- 0
- store
- tortillalefser