Tortillas med tex-mex-krydret Vegandeig og spinat
Rask og enkel tacomiddag med ertebasert "kjøtt"deig og supersunn spinat. Nam nam!
Slik gjør du:
- Hakk løken smått.
- Varm opp litt olje i en stekepanne og stek løk og Vegandeig til det er gyllent.
- Tilsett den frosne spinaten og stek videre på middels varme til spinaten har tint.
- Bland inn ketsjup og tacokrydder. Om det blir tørt i panna, tilsett litt vann. Småkok/-stek videre et par minutter og smak til med litt pepper.
Server minitortillas med vegandeigblandingen, grønn salat og et dryss Go'Vegan Revet.
Tips: Guacamole og tomatsalsa smaker godt ved siden av!
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- løk
- 0
- pk.
- Go'Vegan Vegandeig
- 0
- g
- frossen hakket spinat
- 0
- ss
- ketsjup eller tomatpuré
- 0
- pose
- tacokrydder
- litt pepper, smak til
- 0
- stk.
- mini tortillalefser
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
- 0
- grønn crispisalat