GoVegan

Vebab!

Hva sier du til en skikkelig snadder-babb, helt uten kjøtt? Dette er kebab på vegansk vis, laget med Go'Vegan Vegandeig.

Slik gjør du:

  • Finhakk løk og hvitløk og ha det i en stor bolle sammen med Vegandeig og limesaft.
  • Rist spisskummenfrø og korianderfrø i tørr, varm panne til det begynner å lukte aromatisk. NB: Pass på så det ikke blir brent. Knus frøene i en morter og tilsett det i bollen sammen med Vegandeigblandingen.
  • Tilsett resten av ingrediensene og kna det sammen til en jevn deig med hendene.
  • Del deigen i seks omtrent like store deler og trill hver del ut til en pølse som du trer på grillspyd.
  • Stek kebabspydene i litt olje i panne til de er gjennomstekte og godt gyllenbrune på alle sider.

Server tzatziki, pitabrød og salat ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Vebab:

  • 0
  • g
  • gul løk (100 g = ca 1 løk)
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • ss
  • friskpresset limesaft
  • 0
  • ss
  • hele spisskummenfrø
  • 0
  • ss
  • hele korianderfrø
  • 0
  • ss
  • paprikapulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • krm
  • malt kardemomme
  • 0
  • krm
  • nymalt sort pepper
  • 0
  • krm
  • chilipulver
  • 0
  • g
  • potetmel (30 g = ca 4 flate ss)

Tilbehør:

  • tzatziki
  • pitabrød
  • salat

Relaterte produkter