GoVegan

Go'Vegan sjokoladecookies med havsalt

Bak et brett veganske cookies i dag! Uimotståelig gode med masse sjokolade og et dryss havsalt på toppen. Nam nam! (Oppskriften gir 20 store cookies).

Slik gjør du:

  • Visp sammen plantemargarin, hvitt og brunt sukker i en bakebolle.
  • Visp inn kokosmelk, bakepulver, natron, salt, vanilje og til slutt melet.
  • Hakk sjokoladen og vend den inn i deigen.
  • Dekk bakebollen med et lokk e.l. og sett i kjøleskap i minst 1 time. Tips: Deigen kan lages i forkant og tåler fint et par døgn i kjøleskapet.
  • Trill runde kuler av deigen, et par spiseskjeer deig per stykk. Legg dem side ved side på en bakepapirkledt stekeplate med litt mellomrom rundt seg (de flyter utover ved steking). Ha litt vann på hendene og trykk dem ned til ca 1 cm tykkelse og strø over litt flaket havsalt.
  • Stek på 175 grader i 12-15 min.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • plantemargarin
  • 0
  • g
  • hvitt sukker
  • 0
  • g
  • brunt sukker
  • 0
  • dl
  • kokosmelk
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • natron
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • krm
  • vaniljepulver
  • 0
  • g
  • hvetemel

Relaterte produkter