Koppkake med peanøttsmør og Go'Vegan lys sjokolade
La livet by på litt hverdagskos. Her har du en hel liten porsjonskake bakt i en kopp, bare til deg!
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Ha plantemelk, peanøttsmør, mel, lønnesirup, bakepulver og salt i en kopp eller liten form. NB: Den må være ildfast og romme minst 3,5 dl. Bland sammen til en jevn røre med en gaffel.
- Grovhakk tre av sjokoladebitene og bland dem inn i kakerøra. Legg den siste biten på toppen som pynt.
- Bak midt i ovnen på 200 grader i 25 - 30 min.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- plantemelk
- 0
- dl
- peanøttsmør
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- ss
- lønnesirup
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- klype
- salt
- 0
- biter
- Go'Vegan Lys Sjokolade