Lys sjokoladepudding
Nydelig dessert med kun 4 ingredienser!
Slik gjør du:
- Ha plantemelken i en kjele. Tilsett maisstivelse og visp godt.
- Tilsett sjokolade, sukker og salt. Kok forsiktig opp og visp iblant.
- Når det så vidt koker, fortsett å vispe mens det småkoker forsiktig, ca 2 minutter. PS: Dersom maisstivelsen klumper seg, kan du kjøre blandingen kjapt med en stavmikser.
- Hell puddingmassen over i 4 porsjonsformer. Avkjøl i kjøleskap til puddingen er fast, ca 1 time.
Pynt gjerne med friske bær og mynte ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- plantemelk
- 0
- g
- maisstivelse
- 0
- g
- brunt sukker
- 0
- klyper
- salt