Pølsefest med Go'Vegan Wiener og potetsalat
Prøv våre kjøttfrie wienerpølser sammen med en superfresh, hjemmelaget potetsalat!
Potetsalat:
- Skrell og kok potetene.
- Del de kokte potetene i biter.
- Kutt paprika, vårløk og eple smått. Finhakk rødløken.
- Bland poteter og resten av ingrediensene til potetsalaten i en bolle og smak til med litt salt og pepper.
Winenerpølser:
- Kok opp vann i en stor kjele.
- Fjern kjelen fra kokeplata og legg i pølsene.
- La pølsene trekke i 10 min under lokk.
Server wienerpølsene i brød eller lompe med potetsalat ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Potetsalat
- 0
- g
- poteter
- 0
- oransje paprika
- 0
- rødt eple
- 0
- vårløk
- 0
- rødløk
- 0
- dl
- mais
- 0
- dl
- vegansk majones
- litt salt og pepper, smak til