GoVegan

Sjokoladebark med kaffe og ristet bokhvete

Kun 4 ingredienser, og plutselig har du mokkasjokolade med knasende sprø krønsj fra ristet bokhvete og et dryss havsalt. Fyttirakker'n, så digg!

Slik gjør du:

  • Rist bokhveten i tørr, varm panne. NB: Pass på så det ikke blir brent. Den er ferdig når det ryker så vidt og bokhveten har en lett gyllen farge.
  • Knus kaffepulveret til fint pulver i en morter.
  • Smelt sjokoladen i vannbad og smak til med kaffepulver. NB: Smak til. Mengden kaffepulver oppgitt i oppskriften gir ganske mye kaffesmak. Kanskje du ønsker mer eller mindre mengde enn det som er oppgitt.
  • Bre den smeltede sjokoladen ut over et bakepapir til et tynt lag. Strø over ristet bokhvete og avslutt med et dryss flaket havsalt.
  • Sett på et kjølig sted til sjokoladen har stivnet.
  • Kutt i biter og nam nam!

Oppbevares kjølig.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • hel bokhvete (2 ss = ca 20 g)
  • 0
  • ss
  • instant kaffepulver, smak til
  • litt flaket havsalt

Relaterte produkter